1 Mart 2012 Perşembe

KAĞITTA LEVREK



Levreğin her türlüsünü denemeye ve yemeye her zaman varım :) küçüklüğümde balığın yanına yaklaşmayan ben evlendikten sonra ne hikmetse balık müdavimi olup çıktım..özellikle büyük balıkların...daha önce gördüğüm bu tarifi denedim bu akşam..bana göre çok güzel oldu...fırında balık seviyorsanız çok seviceksiniz...

Malzemeler
2 kişilik
1 levrek fileto
2 adet kırmızı biber
2 adet patates ufak boy (büyük varsa 1 adet )
kekik (varsa taze kekik)
tereyağı
zeytinyağı
limon kabuğu rendesi
tuz

Yapılışı

Patateslerimizi haşlıyoruz..kabuklarını soyup bir kenara alıyoruz...biberlerimizide fırında közleyip soyuyoruz..Yağlı kağıdımıza sırasıyla haşlanmış patates,közlenmiş biber ve levrek filetoları diziyoruz..üzerine tuz,kekik,tereyağı,zeytinyağı,limon kabuğu rendesi ekleyip yağlı kağıdımızı kapatıyoruz...
180c fırında yaklaşık 20-25 dk pişirip servis ediyoruz
Afiyet olsun...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder