8 Şubat 2012 Çarşamba
KADAYIFLI ÇITIR MUZ
200-250 GR TEL KADAYIF
3 MUZ
1 ARMUT VEYA ELMA
BAL
Ufak bir kaseye ayçiçek yağı döküyoruz.. avuçiçlerimizi yağlıyoruz..elimize bir parça uzun şekilde kadayıf alıp içine 3 eşit parçaya kestiğimiz muzlardan bir tanesini koyup sarıyoruz...her bir kadayıf parçasına elma veya armutuda dilim halinde kesip çekirdeklerini çıkardıktan sonra aynı şekilde sarıyoruz....
Kızgın yağda güzelce bir kızartıyoruz sardığımız kadayıfları...
Soğutup üzerini bal,muskat rendesi,ceviz v.s ne ile yemek istiyorsak süslüyoruz...
Servise hazırdır afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
güneşciğim, ellerine sağlık. Elma ve muzu aynı kadayıfın içine koyup bir arada sarıyorsun değil mi?
YanıtlaSilteşekkür ederim zerrin ablacım...yok her bir kadayıfa bir meyve...hemen yanlış anlaşılmayı düzeltiyorum...
YanıtlaSil